OM

Sara Hommen

Grundare VULKAN Kommunikation & Konfliktvägledning


Jag som driver VULKAN Kommunikation & konfliktvägledning är miljökommunikatör och har vidareutbildat mig inom konfliktkunskap och medling i komplexa svårlösta samhällskonflikter. Mitt intresse ligger i att utforska de djupa meningsskiljaktigheter som vi ofta möter inom naturresursförvaltning och samhällsplanering. Jag försöker att skapa en reflekterande lärandeprocess som leder till verklig förändring genom att nå ner på djupet. Jag har tio års erfarenhet av statlig förvaltning och en livstid av privat företagande.


Min utbildning och min fortbildning ger mig en bred palett av områden som kompletterar varandra väl - kommunikation, förändringsledning och konfliktkunskap. Med denna kompetens kan jag designa delaktighetsprocesser från ax till limpa, genomföra dem och dessutom konflikthantera vid behov.

"VULKAN vill bidra till en respektfull, transparent och relevant myndighetsutövning. Vi tror nämligen att detta ökar tilliten till samhällets institutioner. Vi vill också bidra till att skapa forum för en djupare dialog som känns relevant och på riktigt."

Kompetens


  • Facilitator
  • Förändringsledare
  • Projektledare
  • Coach

Erfarenhet


Facilitering, moderering, processdesign, projektledning, konflikthantering, förhandling, kompetensutveckling, myndighetsutövning, förvaltning

Professionella samarbetspartners


Jag samarbetar med flera andra konsultfirmor som delar mina värderingar och har liknande erfarenhet och kompetens. I vårt nätverk finns bl.a. medlare, organisationskonsulter och verksamhetsutvecklare. Vi drivs alla av viljan att bidra till ett gemensamt, mer öppet och prestigelöst tänkande som skapar innovation och förändring.MINJOO Konsult